چسب زدن بینی
چسب زدن بینی
چسب زدن بینی : یکی از دغدغه های متقاضیان جراحی بینی که به کرات در مورد آن از جراحان بینی سوال می کنند، نحوه چسب زدن بر روی بینی می باشد.
چسب زدن بر روی بینی یکی از اقداماتی است که فرد می بایست بعد از جراحی بینی به منظور فرم گیری بهتر بینی خود و همچنین سرعت بخشیدن به فروکش کردن تورم ناشی از جراحی بینی انجام دهد.
طریقه چسب زدن بینی
لازم به ذکر است که نحوه چسب زدن بینی گوشتی و بینی استخوانی یکسان بوده و با توجه به عوارضی که ممکن است در اثر اشتباه زدن چسب بر روی بینی ایجاد شود، بهتر است که چسب زدن بر بینی در دفعات نخست توسط خود جراح بینی انجام شود.
از عوارض ناشی از اشتباه زدن چسب بینی می توان به افتادن چین بر پشت بینی در اثر محکم زدن چسب بینی اشاره نمود.
نحوه چسب زدن بینی توسط خود بیمار ، توسط جراح بینی به او آموزش داده خواهد شد.
مزایای چسب زدن بینی
- بهتر فرم گرفتن بینی
- کاهش تورم بینی
همچنین می توان از چسب بینی به عنوان زنگ خطر تعبیر کرد، زیرا افراد با دیدن چسب بر روی بینی شما جوانب احتیاط را رعایت کرده و از انجام دادن فعالیت هایی که به بینی تان آسیب می زنند خودداری خواهند نمود.
مراحل زدن چسب بینی
در نخستین گام، صورت می بایست توسط پد الکلی تمیز گردد.
در مرحله بعدی بیمار می بایست یک قطعه 10 تا 12 سانتی از چسب کاغذی جدا کرده و به شکل U در زیر بینی خود چسبانده بطوریکه آن را از کناره های بینی به آرامی روی دیواره های بینی و به آرامی مالش دهد تا بر روی بینی بچسبد.
در مرحله سوم 3 قطعه 5 سانتی از چسب کاغذی را جدا نمایید و آن را از بالا به پایین به صورت عرضی بر روی بینی بچسبانید، توجه داشته باشید که لبه های چسب ها روی هم را بپوشانند.
در آخر یک لایه چسب عرضی بر روی چسب های قبلی بچسبانید و اضافی چسب ها را با قیچی بچینید.
زمان لازم زدن چسب بر بینی
در 14 روز اول بعد از عمل جراحی بینی ، چسب زدن هم بر فروکش کردن تورم و هم بر فرم گیری بینی تاثیر دارد، استفاده از چسب بینی در آن 14 روز ضروری می باشد.
پس از گذشت 14 روز استفاده از چسب بینی فقط بر کاهش تورم بینی تاثیر دارد و چنانچه بیمار عجله ای برای کاهش تورم بینی ندارد، می تواند از آن استفاده نکند.